Städföretag i Tanumshede

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Tanumshede. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Tanumshede samlade. Bor du i eller i närheten av Tanumshede och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Tanumshede. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Tanumshede så kan du kontakta något alla våra 5 olika städföretag som du hittar i Tanumshede nedan.
Annons:

Städföretag i Tanumshede

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Tanumshede.

Skaraborgs Städ AB
Affärsv. 5
457 30 TANUMSHEDE


Tanums Rent & Fint AB
Prästkragev. 1
457 30 TANUMSHEDE


Miljö- och byggnadsförvaltningen
Storemyrsv. 2
457 31 Tanumshede


Marita Månsson Mef
Furuv. 1
457 30 TANUMSHEDE


Stolcman Bygg AB
Riksv. 110
457 31 Tanumshede

Annons:

Kontorsstädning i Tanumshede

Städföretag i Tanumshede arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Tanumshede och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Tanumshede

I Tanumshede finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tanumshede om du vill veta än städföretag om Tanumshede.

I Tanumshede hittade vi totalt 5 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Tanumshede som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: